AFTENS MENU

Tilbage

245065997_1005826876937450_413599279179125131_n

AFTEN 17.00 - 21.00

Forretter

RØRT TATAR AF OKSE

Med sprød rugbrød, estragonmayonaise, friterede capers og frisk peberrod 129,-

FRANSK LØGSUPPE

Serveret med butterdej – gratineret med parmesan 109,-

SPANSK LUFTTØRRET IBERICO SKINKE

Anrettet med hasselnødder, friske urter og olivenolie 129 ,-

RAVIOLI MED SKALDYR OG MASCARPONE

Hertil skaldyrsbisque og friske krydderurter 119 ,-

Hovedretter

BRAISERET OG RØGET GRISEBRYST

Serveret med glaserede gulerødder, beder, sauce blanquette med røget smør og pommes anglaise á part 249,-

STEGT PERLEHØNEBRYST

Anrettet med sauteret røde perleløg og romanescokål, sauce verté og pommes anglaise á part 249,-

HVID FISK STEGT I BRUNET SMØR

Serveret med stegte jordskokker, jordskokkechips, skummende jordskokkesauce og pommes anglaise á part 249,-

RISOTTE MED SVAMPE OG SPINAT

Risotto lavet af hvidvin og svampebouillon, hertil spinat og stegte svampe 229,-

BEOUF BEARNAISE

Bøf af newzealansk oksemørbrad med grillet hjertesalat og vinaigrette, pommes frites og sauce bearnaise 315,-

Desserter

CREPES SUZETTE

Pandekager flamberet i karamel og appelsinlikør, serveret med appelsinfileter, mandler, karamelsauce og vaniljeiscreme 119,-

NYFORTOLKET GULERODSKAGE

Gulerodsspongecake anrettet med friskostcreme, crudité af gulerødder samt gulerodsiscreme 109,-

TARTE AU CITRON

Mørdejstærte med citroncreme og brændt italiensk marengs 109,-

OSTETALLERKEN

3/5 slags oste med behørigt tilbehør 109,-/139,-

Børnemenu

FISKEFILET MED POMMES FRITES

Pandestegt fiskefileter med pommes frites, remoulade og ketchup 119,-

PASTA BOLOGNESE

Som mor laver den, serveret med ketchup og parmesanost 119,-

BØRNEIS

Med 2 kugler is samt bær og chokolade 79,-

HAKKEBØF

Med ristede kartofler samt bearnaisesauce 139,-

SLOTSBURGER

Hakkebøf, små salater, grønt, ost, bacon samt ristede kartofler 135,-